Esittely

Olemme pariskunta Etelä-Hämeestä, Hausjärveltä. Perheeseemme kuuluu kolme lasta. Koirien lisäksi meillä asustaa myös pari kissaa.

Palveluskoiria olemme harrastaneet noin 20 vuotta. Päivi on päässyt edustamaan Suomea useana vuonna Belgianpaimenkoirien IPO MM kisoihin koirallaan VPG3, IP3 BH Mecberger Dösä sekä Dösän tyttärellä IP3 BH Pysäkin Barbi. Barbin kanssa Päivi on myös kilpaillut FCI IPO MM kilpailuissa. Hannu on menestynyt saksanpaimenkoirallaan Ratsumestarin Gonrad WUSV maailmanmestaruuskilpailuissa, sijoittuen sijoille 8, 5 ja 2011 hopealle sekä voittaen saksanpaimenkoirien suojelun suomenmestaruuden kahdesti. He myös osallistuivat Yhdysvalloissa pidettävään kutsukilpailuun 2011, jonka voittivat. Hannu on pätevöity SPL maalimieheksi. Hän on toiminut maalimiehenä useille koirille SM sekä MM tasolla.

paivijataika
Päivi & Taika

hannujakaki
Hannu & Käki

Belgianpaimenkoira malinoisseja olemme kasvattaneet vuodesta 2007. Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä, hyvähermoisia ja vahvaviettisiä koiria harrastus- ja työkäyttöön. Yhteydenpito ja yhteistyö kasvattien omistajien kanssa on meille tärkeää. Järjestämme koulutusleirejä ja tapahtumia kasvateillemme sekä pyrimme auttamaan niin arjen asioissa kuin treeneissäkin nousseissa pulmissa. On ollut hienoa nähdä kasvattien menestystä SM ja MM tasolla saakka 🙂